Menu Kategorier

Reklamation og returnering

Reklamationsret

LittleOnes yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles indenfor rimelig tid.

Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder LittleOnes returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

 

Fortrydelsesret

Der er 30 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Returpakker skal sendes til:

LittleOnes.dk
Samsøvej 30E 
8382 Hinnerup

 

Varereturnering

Varereturnering foregår også til nedenstående adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

 

Køb billig returlabel

Typisk kan det være en dyr affære at returnere pakker. Især større pakker. Derfor tilbyder LittleOnes.dk at man kan købe en returlabel hos os som man kan printe ud og sætte på pakken og aflevere i en GLS shop. Så er der også tracking på så vi kan følge pakken og man ikke risikerer at "miste" pakken. Man kan købe returlabel hos os til 45 kr. Den dækker pakker op til 5 kg hvilket dækker de fleste returvarer. 

 

Bestil din returlabel her - Print den ud - Sæt den på din returpakke.

 

Standardpriser hos PostDanmark for pakker op til 5 kg er 80 kr. Læs mere om PostDanmark priser

 

Standardpriser hos GLS for pakker op til 5 kg er minimum 60 kr. for en XS pakke og op til 160 kr. for en XL pakke . Læs mere om GLS priser

 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

 

LittleOnes.dk

Samsøvej 30E

8382 Hinnerup

kontakt@littleones.dk

SMS: 21665269 

 Fri fragt ved køb over 499 kr.  Dag til dag levering.  Gratis gaveindpakning.