Rangler

Rangler er sjove - og praktiske!

 

Det siger sig selv, at rangler er godt legetøj til de helt små. Babyer fascineres af sjove lyde og alene dét, at de er i stand til selv at skabe lyd, er latterfremkaldende og skaber sund undren hos mange små.

 

Udover at stimulere barnets høresans med de raslende, rislende og ringende lyde, får også barnets syns- og følesans god stimulation med de farvestrålende rangler. Kombinationen af farver og de flotte udtryk med f.eks venlige øjne og søde dyrefigurer appellerer til synssansen og de forskellige materialer, som eksempelvis de hæklede rangler, er sjove at røre ved.

 

Rent praktisk er en rangle i bilen som beskæftigelse guld værd, hvis I lige mangler at køre de sidste kilometer, og utålmodigheden har indfundet sig. Det samme gælder ved puslepladsen. Når barnet bliver lidt større, kan det nemlig have svært ved at ligge stille på ryggen, hvilket kan gøre bleskift lidt besværlige. Her er rangler gode til at få barnet til at fokusere - og dermed ligge stille. Og for barnet er det uden tvivl også sjovere at lege med en rangle end at ligge musestille!

 

Hæklede rangler eller trærangler?

 

Det er en god idé at have både hæklede rangler, trærangler og stofrangler i legetøjskassen. De forskellige materialer stimulerer nemlig barnets følesans på forskellige måder, som nævnt ovenfor.

 

Nogle synes måske, at trærangler er mere hygiejniske en stofrangler og hæklede rangler - det er der dog ingen grund til. Rangler i stof kan nemlig uden problemer vaskes, når de trænger til det - og vupti: Så har barnet en frisk rangle igen.

Gå til toppen

 Fri fragt ved køb over 499 kr.  Dag til dag levering.  Gratis gaveindpakning.