Nørgaard Madsen

Nørgaard Madsen er dansk design og kvalitet

 

Med rødder i det danske, har Nørgaard Madsen efterhånden cementeret sig selv som et af de nye, upcoming brands indenfor blandt andet sengetøj, sengerande, puslepuder og øvrigt babytilbehør.

 

Designet er dansk og produkterne bliver primært produceret i Danmark og det øvrige Europa og både den sikkerhedsmæssige og kvalitetsmæssige standard er høj.

 

Sengerand og sengetøj i samme flotte print

 

Som hos mange andre brands passer flere af de flotte prints hos Nørgaard Madsen også sammen, så du kan style hele dit barns sovemiljø i samme flotte design - men du kan også kombinere de forskellige mønstre med andre styles i samme farver, eller med helt andre mærker, så I skaber jeres eget unikke udtryk på børneværelset.

 

Udover sengetøj og en matchende sengerand finder du også lagner, tæpper og håndklæder på hylderne - og leder du efter en ammepude, er der naturligvis også flotte modeller at finde hos Nørgaard Madsen.

 

Nørgaard Madsen har noget til enhver smag

 

En af de mest tiltrækkende ting ved Nørgaard Madsen er, at der er sengetøj, sengerande og øvrigt udstyr til enhver smag. Du finder nemlig både de minimalistiske, enkle print med f.eks. små stjerner - og helt simple sengesæt i lækkert ensfarvet bomuld, hvis du godt kan lide det rolige udtryk.

 

Og sidst men ikke mindst, er der sengetøj med spændende, sjove og farverige print med alt fra prinsesser til biler. Mange af de fine sengesæt fås i øvrigt både i klassiske, og nogle gange herligt skæve, retrofarver som du måske husker fra din egen barndom.

 

 

Gå til toppen

 Fri fragt ved køb over 499 kr.  Dag til dag levering.  Gratis gaveindpakning.