Müsli by Green Cotton

    Müsli er by Green Cotton’s nyeste varemærke med lancering i efteråret 2015. Müsli er designet omkring nøgleord som æstetik, autentisk, beroligende charme og harmoni. Det hele er økologisk og endda GOTS certificeret.

    Herunder finder du sengetøj til baby, junior og voksendyne, sengerand, puslepude og håndklæder.

    Til foråret 2016 kan vi præsentere baby- og børnetøj.

     

Müsli by Green Cotton fremstiller kun produkter i økologisk bomuld. Müsli by Green Cottoon bruger GOTS fordi de tager ansvar for vores miljø og de mennesker som producerer deres kollektioner. GOTS er den strengeste mærkningsordning på markedet i dag, og inkluderer også sociale kriterier for at sikre bedre arbejdsforhold for de mennesker som producerer tøjet.

Med GOTS sikrer Green Cotton en miljøvenlig tilgang fra start til slutproduktet og giver en troværdig og dokumenteret garanti for, at du køber det mest miljøvenlige kemikaliefrie tøj til dine børn.

Alle produker fra Musli by Green Cotton bomuldsprodukter er GOTS certificerede.

 

Historien bag Green Cotton:
Novotex er virksomheden bag Green Cotton. Den blev etableret i 1983 af Leif Nørgaard, og har arbejdet med miljøvenlige tekstiler siden slutningen af 1980'erne. Alle disse år har Novotex været en pioneer på området, og modtaget et væld af priser, som bevis for det seriøse stykke arbejde der er lagt i at gøre industrien mere miljøvenlig.

Müsli er en serie af kvalitetstøj som gavner både børn og forældre og som naturligvis ikke går på kompromis med den høje kvalitet hvormed mærket, ligesom by Green Cottons øvrige brands, er GOTS-certificeret. Babytøj og børnetøj lanceres i foråret 2016, men home serien, med økologiske håndklæder og sengetøj i dæmpede naturfarver, kan nu nydes af både store og små.

Gå til toppen

 Fri fragt ved køb over 499 kr.  Dag til dag levering.  Gratis gaveindpakning.