Ida Ising

En Ida Ising pusletaske passer også til far

 

Hvor mange andre modeller på markedet primært henvender sig til kvinder, er en Ida Ising pusletaske helt anderledes. Den er nemlig designet til hverken af være feminin eller maskulin - den er bare smuk, enkel og en smule rå i sit udtryk, samtidig med den udstråler høj kvalitet. 

 

Det er med andre ord en pusletaske, barnets far også vil have lyst til at tage over skulderen!

 

Prisvindende pusletaske 

 

Ida Ising pusletaske har vundet Style Award 2014 for bedste pusletaske kåret af det engelske magasin: "baby&me". måske blandt andet fordi Ida Isings univers er både trygt, funktionelt og lækkert på én gang. Alle materialer er Øko-tex certificerede også madrassen og lagnet.

 

Pusletasken har i øvrigt masser af plads og gør det ud for din håndtaske, mens du triller rundt med baby i barnevognen og de 4 rum giver masser af plads til både babys fornødenheder samt dine vigtigste ting, som pung, nøgler, telefon og eventuelle snacks.

 

Desuden fortjener både baby og du lækkert grej, når baby skal skiftes og I ikke er hjemme ved puslebordet og her må en Ida Ising pusletaske siges at være et alternativt puslebord på første klasse med en tyk madras med det blødeste betræk.

 

4 forskellige Ida Ising modeller - og masser af tilbehør!

 

En Ida Ising pusletaske fås i 4 forskellige modeller og sælges allerede i flere lande i Europa. Supplér også den lækre pusletaske med noget af det skønne tilbehør som f.eks. et ekstra frotté lagen, en vandtæt barnevognstaske til pusletasken, så den ikke bliver våd eller et smart net til barnevognen, som du kan opbevare tasken eller dine varer i. 

 

Du kan også købe ekstra læderremme i en ny farve, hvis du trænger til lidt forandring.

 

Nogle af modellerne indeholder allerede dog en del tilbehør, så klik dig rundt og find netop din favorit.

Gå til toppen

 Fri fragt ved køb over 499 kr.  Dag til dag levering.  Gratis gaveindpakning.