Menu Kategorier

FAQ

Hvor hurtigt modtager jeg mine varer?

- Vi sender samme dag ved bestilling inden kl 14.00. Ordrer der bestilles senere sendes samme dag. Ordrer bestilt efter kl 14.00 fredag sendes mandag.

 

Hvad koster fragt?

- Der er gratis fragt ved køb over 499 kr. Ved ordrer mindre end 499 kr er fragten 29 kr. Vi sender kun til GLS pakkeshops. Det er også muligt at hente direkte ved LittleOnes på Samsøvej 30E,  8382 Hinnerup.

 

Hvilke betalingsmuligheder har jeg?

- Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. 

 

Hvis jeg ønsker at bytte eller returnere en vare?

- Du har altid 14 dages fuld fortrydelsesret, dog skal at varen returneres i samme stand, som du modtog den. Du selv skal betale udgifter til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter er under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand. Med varen skal du vedlægge en seddel om du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes også skrive dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email så vi kan kontakte dig hvis nødvensigt.

Når du returnerer varen, skal den sendes til: '

LittleOnes.dk
Samsøvej 30E
8382 Hinnerup

 

Hvis jeg har fået en forkert vare?

- Hvis du modtaget en forkert vare skal du endelig kontakte os. Du kan skrive en mail til kontakt@littleones.dk eller send en SMS til 21 66 52 69

 

Hvis en vare er udsolgt?

- Hvis du oplever at en af vores varer er udsolgt, har du mulighed for at få besked, så snart varen igen er på lager. Dette gør du, ved at indtaste din mail på ved det produkt der er udsolgt. Dette er blot en informationsmail og ikke en nyhedsmail. 

 

Er det sikkert at handle hos LittleOnes?

- Ja, det er helt sikkert! Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. 

 Fri fragt ved køb over 499 kr.  Dag til dag levering.  Gratis gaveindpakning.