Dåbsgaver

Eksempler på perfekte dåbsgaver - både til drenge og piger: 

 

Gyngehest: Alle børn elsker gyngeheste og kan bruge den i flere år. 

Gynge: Super fin retro gynge fra DoneByDeer er helt perfekt som dåbsgave og en god gave, da gyngen udvikler barnets sanser; motorik, balance og vestibulærsansen. Anbefales at bruge indenfor.

Puf: En puf fra Cam Cam er et super godt bud på en dåbsgave barnet kan have i flere år. Perfekt at sidde i når der skal ses Disney sjov, når man skal læse bøger og når man skal slappe lidt af.

Træbord og træstol: Alle børn elsker at have deres eget bortd og stol på værelset og kan bruges i flere år frem - til at tegne ved, til at lege ved og til at spise ved.

Unik navnetavle: En navnetavle er en meget personlig og fin dåbsgave. Alt vi skal bruge er det fulde navn, fødested, fødetidspunkt, længde og vægt. Vi kan både lave navnetavlen i størelse A3 og A4. 

Et lækkert sæt sengetøj: Et sæt sengetøj bliver brugt rigtig meget. Barnet sover mange timer, især det første år og har brug flere sæt sengetøj så der er noget at skifte i mellem. Vi har et bredt udvalg af sengetøj i forskellige prisklasser fra Cam Cam, MarMar, DoneByDeer, ByHeritage, Smallstuff og RoomMate. En del af det er desuden økologisk.

Tæppe til gulvet: Et smukt og lækkert quilted tæppe fra Cam Cam er en flot dåbsgave. Tæppet fås i to forskellige størrelser. Det kan bruges som legetæppe, i kravlegården og som sengetæppe til sengen, når barnet bliver ældre. Et legetæppe fra Smallstuff er også en god dåbsgave og har samme funktioner som tæppet fra Cam Cam.

Mokkasiner: Forkæl det lille dåbsbarn med et par lækre mokkasiner fra By Clara, der er udviklet i samarbejde med ortopæder. De små barnefusser kan stadig fornemme underlaget og træne balancen. Skoene kan både bruges indenfor og udendørs.

Lampe til børneværelset: Det er dejligt for barnet at få en lampe i dåbsgave. Det giver et hyggeligt lys og det er så hyggeligt at få læst godnat historier i sengen under lampens lys. Derforuden er det dekorativt og pynter flot på værelset i mange år.

Højdemåler: Med en højdemåler kan barnet og forældrene følge med i hvor meget barnet vokser. Det kan være en tradition hver gang barnet har fødselsdag eller oftere at man måler hvor meget barnet er vokset. Udover at være funktionel pynter højdemåleren flot på værelset.

En stigereol til værelset: En stigereol kan barnet have i mange år og ikke kun mens det er lille. En stigereol er klassisk og er perfekt til mindre opbevaring på børneværelset.

Dukkeseng og dukkesengetøj: Til pigernerne er dukkeseng og dukkesengetøj en perfekt dåbsgave. Næsten alle piger elsker at lege med dukker og nyder at putte og passe sin lille dukke. Dette er også en dåbagave der kan bruges i flere år.

 

Gå til toppen

 Fri fragt ved køb over 499 kr.  Dag til dag levering.  Gratis gaveindpakning.