Cam Cam

Cam Cam - japansk inspireret, dansk design

 

Cam Cam er en GOTS certificeret virksomhed og har dermed opnået den me st anerkendte internationale økologiske certificering. Sara Camre, der står bag det populære brand, fik idéen til Cam Cam på en inspirationstur til Japan, hvor hun fik øjnene op for de smukke japanske print og mønstre.

Sara der er uddannet arkitekt har øje for de små detaljer og derudover er Cam Cam's produkter gennemtænkt ned til mindste detalje. Cam Cam har hovedsæde i København, hvor de også har et flot showroom.

Alle Cam Cam's designs er lavet med fokus på æstetik og tidsløst design, så både børn og voksne ønsker at se på designet i flere år. Cam Cam's produkter er så enkle, at de matcher ind i enhver indretning - både på børneværelset, men også hos de voksne.

 

Cam Cam er stilfuldt og roligt

 

Skab et skønt og roligt univers på børneværelset med Cam Cam's produkter fx med sengetøj og sengerand i sengen, en flagranke på væggen eller langs sengen og et smukt og lækkert quiltet legetæppe til gulvet. Til legetiden kan den smukke puf bruges og dukken kan puttes med det flotte dukkesengetøj som matcher baby og junior sengetøj.

Brug de fine og økologiske stofbleer sammen med puslepuder, ammepuder og hagesmækker. Til sutten kan suttesnoren hjælpe med at holde styr på den uundværlige lille ting.

God fornøjelse med Cam Cam's lækre og inspirerende univers.

 

Gå til toppen

 Fri fragt ved køb over 499 kr.  Dag til dag levering.  Gratis gaveindpakning.