Menu Kategorier

Betingelser

Når du handler på Littleones, handler du med LittleOnes.dk og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

 

Fragt

Fragt koster 29,- og der er fri fragt på ordrer over 499,-.

Alle bestillinger leveres med GLS.

 

Priser

Alle priser salgspriser inkl. 25% dansk moms og er angivet danske kroner (DKK). LittleOnes.dk tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl på hjemmesiden og kan annullere en ordre hvis en eller flere varer er solgt til en forkert pris på hjemmesiden. Kunden vil blive orienteret om at ordren bliver annulleret.

 

Returnering af varer

Når du handler på Littleones har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til


LittleOnes.dk
Samsøvej 30E
8382 Hinnerup
Danmark

 

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

 

Levering

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-3 dages leveringstid. Vi sender samme dag som du bestiller hvis du bestiller inden kl. 14.00. Ved bestillinger lavet efter fredag kl. 14.00 sendes de først om mandagen.

 

Betaling

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

 

Værneting og lovvalg

Enhver tvist mellem køber og LittleOnes.dk - herunder fortolkning af LittleOnes.dks handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

 

Fortrolighedspolitik:

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

 Fri fragt ved køb over 499 kr.  Dag til dag levering.  Gratis gaveindpakning.