Babynest

Hvad er en babyrede?

 

En babynest er, som navnet antyder, en babyrede - og ligner også netop en rede.

 

I sin enkle form er en babynest en blød madras, der er omkranset af bløde kanter, der lader det lille barn føle sig tæt omsluttet - nøjagtigt, som barnet kender det fra sin tid i livmoderen. Derfor giver en baby rede også den lille tryghed og hjælper med at holde omgivelserne ude, når barnet skal falde til ro.

 

Hvor bruger man en baby nest?

 

Køber du en babynest er du sikret et produkt, du kan bruge mange steder og dermed får meget gavn af. For mange bliver barnets babyrede faktisk det foretrukne sovested for den lille og følger derfor barnet rundt i hjemmet.

 

Forældre, der gerne vil sove sammen med deres spædbarn, bruger en babynest i sengen - det sikrer, at ingen af forældrene kommer til at bumpe ind i barnet og siderne på babynesten forhindrer i øvrigt også, at barnet ikke triller rundt i løbet af natten.

 

En babynest kan dog også anvendes i den store tremmeseng, som kan virke enorm til en helt lille baby, og derudover passer den også ned i barnevognen.

 

Babyen kan også bruge babynesten i kravlegården eller på gulvet - mulighederne er mange, og det er netop dét, der har gjort babynesten så populær.

 

Flere af modellerne kan i øvrigt justeres i længden, så din valgte babyrede kan bruges selv når barnet bliver større. Vores babynest fås med mange forskellige mønster, og vi har helt sikkert et, der passer til jeres stil og smag. 

Gå til toppen

 Fri fragt ved køb over 499 kr.  Dag til dag levering.  Gratis gaveindpakning.