Baby sengetøj

Babysengetøj til enhver smag

 

Vi har babysengetøj i mange forskellige farver og designs, men fælles for det store udvalg af sengetsæt er, at det hele er fremstillet af materialer i god kvalitet.

 

Vi har baby sengetøj med mønster af stjerner, dyr, blomster, biler, leopardprint og japansk inspireret mønster, så der er meget sengetøj at vælge imellem. Er du mere til det afdæmpede, finder du også baby sengetøj i lyse pastelfarver og med simple mønstre - og vil du gerne kunne bruge dit babysengetøj til mere end ét barn, eller er du gravid og kender endnu ikke kønnet på din baby, har vi også sengetøj i neutrale farver på hylderne.

 

Indret med matchende sengetøj og øvrige tekstiler

 

Barnet sover meget den første tid og derfor er det dejligt at sengetøjet er blødt og lækkert. Og når barnet bliver større, er et flot design og mønster spændende at kigge på, når barnet skal ligge og falde i søvn eller vågner efter en lur.

 

Til mange af de smarte sengesæt til baby, har vi også matchende sengerande, ammepuder og puslepuder, så du kan indrette hele børneværelset i samme, gennemførte stil.

Gå til toppen

 Fri fragt ved køb over 499 kr.  Dag til dag levering.  Gratis gaveindpakning.